Sporthallar

I Motala finns sporthallen med två stora hallar, lokaler för bordtennis, boxning, kampsport och styrketräning. Motala kommun har även en multihall.

Boka lokal

Läs mer om att boka någon av våra hallar eller planer.

I sporthallen finns A-hallen som har en golvyta på 42 gånger 22 meter. Läktaren har plats för 2 000 besökare. B-hallen har en yta på 32 gånger 16 meter och saknar läktare.

I sporthallen finns dusch- och omklädningsrum, teorilokal och förråd. Motala sporthall är tillgänglighetsanpassad. Utanför skoltid kan A- och B-hall bokas av föreningar och allmänhet i princip alla dagar året runt.

Hitta hit

Motala sporthall
Östermalmsgatan 40
591 35 Motala

Motala sporthall ligger i anslutning till simhallen.

Karta

Här kan du se adressen på karta.

Öppettider

Utanför skoltid kan A- och B-hall bokas av föreningar och allmänhet i princip alla dagar året runt.

Kontakta lokalbokningen för mer information.

Öppettider Motala simhall.

Öppettider Actic gym.

Vätternrundan Arena är en komplett träningsanläggning för en mängd olika idrotter med en fullmåttsplan för bollsporter. För friidrott finns det möjlighet att utöva de flesta grenar. Anläggningen rymmer även fyra 200-metersbanor. Bollplanen och friidrottsbanorna kan avskiljas med ett nät och därför kan de också användas till flera olika aktiviteter samtidigt. I hallen finns fyra tillgänglighetsanpassade omklädningsrum.

Under skoltid bedrivs skolidrott för elever på Carlsund utbildningscentrum i hallen. Övrig tid är den tillgänglig för bokning av föreningar, privatpersoner, företag eller kommunala verksamheter i princip alla dagar året runt. Allmänhetens tider hittar du under Öppettider. Hallen är främst en träningsanläggning men fungerar också utmärkt som mässhall och samlingslokal vid olika aktiviteter, exempelvis äger mässan Motala Expo rum i hallen.

Allmänhetens tider

Öppnar söndagen den 23 augusti. Stängt sö 6/9 och on 9/9.

  • Onsdagar 20.00 – 22.00
  • Söndagar  10.00 – 12.00

Ledarledda och sammanhängande grupper över tio personer får inte träna på allmänhetens tider. Allmänheten har tillgång endast till löparbanorna, enligt tiderna ovan.

Hitta hit

Vätternrundan Arena
Medevivägen 59
591 50 Motala

Karta

Här kan du se adressen på karta.

Det är även möjligt att boka många av våra grundskolors idrottshallar. I vårt bokningssystem hittar du vilka hallar du kan välja mellan. I bokningen ser du också vilka tider och lokaler som är tillgängliga för just din bokning.

Kontakt

Lokalbokningen
E-post: lokalbokning@motala.se
Telefon: 0141-22 57 00

Telefontider:
Måndag: 9.30-11.30
Tisdag: 13.00-15.00
Onsdag: Ingen telefontid
Torsdag: 9.30-11.30
Fredag: 9.30-11.30

Thomas Martinsson
Anläggningschef
Telefon: 0141-22 52 59
E-post: thomas.martinsson@motala.se

Motala sporthall och simhallen
Telefon: 0141-22 52 60

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej