Synpunkter och felanmälan

Här kan du lämna förslag eller klagomål, ge beröm, felanmäla eller ställa frågor. Du kan också se vad som redan kommit in till oss och önska återkoppling på det.

Lämna en synpunkt eller felanmälan

Skapa ett ärende i vårt system för hantering av synpunkter om du vill lämna ett förslag, klagomål eller beröm. Du kan också skicka en felanmälan. Om vi redan fått in ett ärende om det du vill anmäla kan du klicka på nålen och välja att få återkoppling på ärendet i stället för att göra en ny anmälan.

Akut felanmälan

Om du upptäcker ett akut fel som behöver åtgärdas omgående, exempelvis en vattenläcka, stopp i avloppet eller en farlig trafikmiljö, kan du på vardagar 7.30-16.00 kontakta tekniska serviceförvaltningens kundcenter på 0141-22 51 51. Utanför dessa tider kan du kontakta SOS Alarm, 011-14 96 40.

Hämta appen till din mobil

Här kan du ladda ner appen Fel- och synpunktsanmälan Motala kommun till din smarta telefon.

Ladda ned på Google Play
Ladda ned på Google Play.
Hämta i App Store
Hämta i App Store.

Allmän handling och hantering av personuppgifter

De synpunkter som du skickar in behandlas av oss för att förbättra kommunens service och tjänster. Synpunkter och personuppgifter som skickas in blir en allmän handling. Det går förstås att lämna in synpunkter anonymt, men då utan möjlighet att få svar.

Läs mer om Motala kommuns hantering av personuppgifter.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej